Ние Ви осигуряваме оптимални условия за доставка на избраната от Вас стока, което означава бързо, сигурно  и качествено на минимална цена за Вас, тъй като по-голямата част от цената за доставка и наложен платеж поемаме ние. За целта ние избираме куриерските фирми, посредством които ще Ви изпращаме закупените стоки с наложен платеж в цялата страна. Към момента основно работим с Еконт експрес. Важно е да знаете, че ако нямаме други уговорки, при получаването на пратката не трябва да Ви вземат повече пари от тези посочени като крайна сума в ордера, който сте получили след поръчката.

За да Ви изпратим стоката е необходимо да ни предоставите:

  • име и фамилия;
  • актуален телефон, на който куриера най-вероятно ще Ви потърси за подробности по доставката;
  • точен адрес, на който желаете да изпратим закупената от Вас стока;
  • удобно за Вас време за получаването и.

Поръчките направени до 15:00 часа ( без събота, неделя и официалните празници ) обикновено се изпращат още същия ден и най-често могат да се получат още на следващия ден до обяд.

Според закона за защита на личните данни, ние ще използваме тази информация само с оглед изпълнение на съответните услуги към Вас и няма да предоставяме тази информация на трети лица ( с изключение на органите на властта, ако тя ни бъде поискана по надлежния ред ).