Брендът Victoria's Secret в България започва да завоюва любов и признание. И това не е случайно, за няколко десетилетия плодотворна работа Victoria's Secret на практика се научи да отгатва желанията и потребностите на всяка жена. Ексклузивни, изискани модели на достъпна цена - не е ли това мечта, въплътена в реалност?

И така, бельо и бански костюми на Victoria's Secret са на пазара повече от 30 години. За това време продукцията си извоюва популярност от двете страни на океана. Жените, които са избрали бельото на VS, са единодушни, че въпреки че бельото съвсем не се вижда под дрехите, то внушава поразителното чувство за собствената им неотразимост, изисканост и очарование. Victoria's Secret прави походката летяща, кара очите да блестят, предизвиква загадъчна усмивка.

Колекцията от бельо на Victoria's Secret ще удовлетвори вкуса и на най-изисканата ценителка на прекрасното. Голям избор на модели - повдигащи push-up, оформящи, покриващи, с вариращи презрамки - позволяват да изберете бельото, което ви стои идеално. Оригиналните бикини удобно обгръщат тялото и не се очертават под дрехите. Широкият им асортимент дава възможност да изберете модел точно за вашата фигура.

Банските на Victoria's Secret придобиват все по-голяма популярност. Ефектните, необикновени модели на Victoria's Secret помагат на жените да се отличават на плажа, да изглеждат безупречно на горещото слънце и под погледите на хората. Богатата модна линия на Victoria's Secret дава възможност за избор на бански като отчита индивидуалните предпочитания на всяка жена, те прекрасно прикриват недостатъците и акцентират вниманието върху достойнствата на жената.

Разшири се и асортиментът на продукцията. Victoria's Secret днес предлага и модно облекло под марката Moda International, а също така и стилни обувки Colin Stuart за жените. Всекидневните дрехи и обувки покоряват със своя оригинален дизайн. Елегантните класически потничета и панталони, съвременните поли и романтичните рокли на Victoria's Secret ще направят всяка жена неповторимо щастлива. Моделите са създадени за широка аудитория от жени, които ценят качествените материали, съвременния дизайн и максималния комфорт.

От момента на основаването на компанията до днес девизът на Victoria's Secret е фразата "Достъпен разкош". За съжаление в нашата страна продукцията и - бельо, бански костюми и женско облекло - не се асоциира с достъпност, но с нашата помощ вие можете да оцените всичките предимства на маркетинговия подход на компанията. Възползвайте се от услугите на нашия сайт и ще видите колко е лесно и удобно да си сътрудничите с нас, за да си купите стоки със световно известния бренд Victoria's Secret.