Дантела и прозрачни материи – модни тенденции за сезона пролет/лято 2011 г.

Като дете мислих, че дантелата е красива. В тийнейджърските години я приемах като много секси. Сега, от позицията на възрастен, мисля, че дантелата е красива и секси, но също и романтична, женствена и стилна. Всичко зависи от това как я носите. Изключително щастлива съм, че дантелата е част от най-горещите модни тенденции за сезона пролет/лято 2011, защото аз искам да я нося и да бъда най-привлекателното момиче на планетата!
Дантелата е разкошна. Тя изглежда страхотно в комбинация с други материи или самостоятелно. Но не прекалявайте с нея, защото ще изглежда зле. Изберете само една дреха или аксесоар от дантела. В противен случай ще се превърнете в Барби - ефект, който едва ли искате да постигнете.
Изпробвайте различни видове дантела, за да откриете коя ви похожда най-много. Можете да изберете класическа дантела с едри шарки за изискан вид или дребни мотиви за по-чувствено излъчване.

Дантелена блуза с поло яка

Прозрачните материи също изглеждат страхотно и са част от модните тенденции за сезона пролет/лято 2011 г. Можете да ги комбинирате с материи по ваш избор. Ако сте достатъчно дръзки, можете да облечете секси бельо под прозрачна рокля. В противен случай изберете нещо по-скромно, за да подчертаете своята сдържаност.
Можете също да изберете дрехи с платки от прозрачни материи, които разкриват някои части от тялото ви, но без да прекаляват. Изпробвайте тоалети от разноцветни прозрачни материи, за да откриете коя от тях ви подхожда най-много.
Дантелата и прозрачните материи, които са част от модните тенденции за предстоящия сезон, предлагат много възможности за експерименти. Затова се забавлявайте и изглеждайте възможно най-добре!