Gymboree

Gymboree Corporation е американска компания за производство и продажба на детски облекла, която разполага с над 900 магазина в САЩ и Канада. Основната задача на Gymboree е да предлага качествени и красиви детски облекла, за деца от 0 до 12 години.

Едва ли има по-голямо удоволствие за един родител от купуването на дрешки за детето, особено за новородените. И тук възникват първите проблеми – как да направите така, че детето ви хем да е облечено добре (в това число и здравословно!), хем да не оставите цяло състояние за дрехи, защото децата растат наистина бързо...

Gymboree има своя отговор на тези въпроси. Тук наистина е рай и за децата, и за техните родители. Облеклата, които Gymboree предлага са от естествени материали, най-вече от памук, който не алергизира кожата, дори кожата на новородените. Синтетични материали (основно полиестер и полиамид) се появяват единствено във връхните облекла на Gymboree – якета и спортни екипи – за по-големите деца.

Цените, на които Gymboree предлага детските облекла са наистина несравними с качеството и разнообразието на артикулите. Забравете тъмно синьото и кафявото за баткото първокласник, както и втръсналото розово за прохождащата принцеса. Gymboree предлага цялата палитра от цветове, съчетани по един невероятен начин, който прави децата елегантни, без да ги превръща в умалени копия на възрастните.

А има ли дете, което да не обича цветовете? Облеклата на Gymboree радват и възпитават едновременно, защото децата от най-ранна възраст свикват да са заобиколени от естетика и красота. Няма начин вашето дете, облечено в Gymboree, да остане незабелязано на детската площадка или в детската градина. Вашата малка ученичка ще грее като принцеса в класната стая в полата и блузата на Gymboree. А всичко това означава да подарите на детето си самочувствието, че е красиво, уникално и харесвано...Ако искате да поръчате и имате въпроси свържете се с нас чрез контактна форма или по телефон 0879849223.