Шоуто на Victoria's Secret: Ангели на подиума

Вече няколко години поред знаменитият американски производител на бельо Victoria's Secret радва своите клиентки не само с колекции от красиво и съблазнително бельо, но и с грандиозни модни представяния. Всяко подобно ежегодно представяне става значимо събитие в света на модата, и без това богат на разнообразни fashion мероприятия. На подиума на Victoria's Secret излизат най-известните супермодели на съвременността, демонстрирайки разкошни и безкрайно сексуални ансамбли. Всяко шоу на Victoria's Secret е пищност, разкош и великолепие, и провелото се преди няколко дни в Ню Йорк поредно представяне, разбира се, не прави изключение.

Като една от най-ярките традиции на Victoria's Secret можем да смятаме презентацията на разкошно и рекордно скъпо долно бельо: всяка година една от моделите - Ангели на Victoria's Secret демонстрират на подиума сутиен на стойност няколко милиона долара. Този път честта да демонстрира рекордно скъпото долно бельо се падна на супермодела Адриана Лима. На финала на представянето бразилският модел (между другото, тя неотдавна стана майка, но вече успя да се избави от излишното тегло, качено по време на бременността), излезе на подиума с разкошен сутиен на стойност 2 милиона долара, обшит с три хиляди бели брилянта и сапфири и топази с общо тегло 82 карата. Впрочем, Victoria's Secret съвсем не за първи път демонстрира на подиума рекордно скъпо долно бельо, например, миналата година незаменимият ангел на бренда Мариса Милър излезе на подиума със сутиен Harlequin Fantasy Bra на стойност вече три милиона долара, украсен с разноцветни брилянти на Damiani и 16-каратова рубинова висулка. Брендът Victoria's Secret постави безусловния си рекорд през далечната 2005 година, когато бразилският супермодел Жизел Бюнтхен, сега вече бивш "ангел" на бренда Victoria's Secret, демонстрира създадения от дизайнерите на бренда сутиен Red Hot Fantasy Bra на рекордната стойност 12,5 милиона долара. Най-скъпият в света образец на долно бельо бе украсен общо с 1,3 хиляди разнообразни скъпоценни камъни, включително и тайски рубини с общо тегло 300 карата.Най-известните супермодели и най-добрите колекции на бельо
Всяко модно представяне на Victoria's Secret се ознаменува не само с презентацията на разкошно бельо, но и с шумното завръщане на подиума на модели, които сякаш вече са напуснали моделния бизнес. Така например миналата година със съвсем неочакваното си участие в дефилето на Victoria's Secret зарадва своите поклонници сега вече бившият "ангел" на бренда Хайди Клум - въпреки че супермоделът за пореден път стана майка само пет седмици преди представянето.
Тази година също не мина без шумни завръщания: в представянето взе участие моделът Каролина Куркова, също наскоро станала майка. Неотдавнашната бременност не попречи на супермодела да демонстрира на подиума на Victoria's Secret серия изумително красиви и безкрайно съблазнителни ансамбли, а заедно с това и идеалната си дори след раждането фигура.
Освен Адриана Лима и Каролина Куркова в представянето на Victoria's Secret взеха участие и други, не по-малко известни представителки на моделния бизнес: Лили Доналдсън, Шанел Иман, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Алесандра Амбросио, Изабел Гулар, Линдзи Елингтън, Джесика Стем, Марина Линчук - всичко на всичко 33 знаменити модела.
По традиция организаторите разделиха представянето на Victoria's Secret на няколко тематични презентации: така например в отдела с говорящото название Game On моделите демонстрираха на подиума долно бельо, изпълнено в спортен стил (но при това не изгубило нищо от красотата и съблазнителността си). А колекцията Country Girls бе изградена върху стилна интерпретация на традиционния стил кънтри - класическият кариран рисунък и съвсем неочакваният за колекция от долно бельо деним хармонично се съчетаваха със съблазнителна дантела и полупрозрачни тъкани за бельо. Разбира се, не мина и без традиционните за Victoria's Secret "ангелски" образи - в колекцията с говорящо название Heavenly Bodies бяха представени модели на долно бельо, кокетно-невинни и същевременно безкрайно сексуални. "Ангелските" образи на супермоделите бяха допълнени от на практика задължителните за Victoria's Secret декоративни крила - ефирно-въздушни от прозрачна тъкан или създадени от блестящ метал и превръщащи излезлите на подиума модели в съблазнителни амазонки.