Козметика за коса TIGI

Козметика за коса TIGI е предназначена за хората, които не само искат да се грижат за косата си, но винаги избират най-добрите продукти. Да имаш коса като на моделите не е невъзможно и онези, които вече са опитали и регулярно ползват козметика за коса TIGI, отлично знаят този факт. Но внимание, за да ползвате тези продукти се нуждаете от едно задължително качество: чувство за хумор. Всъщност, ползването на козметиката за коса TIGI изисква да сте развили у себе си потребността да си доставяте здраве, като се грижите по най-добрия начин за тялото си. Но в случая компанията експериментира със забавен външен вид на продуктите си и е неотстъпна в желанието си да развива чувството ви за хумор. А заедно с красивия външен вид на здравата ви коса да ви доставят и глътка добро настроение и усмивки в напрегнатото ви ежедневие, е наистина удоволствие!

Козметика за коса TIGI включва няколко утвърдили себе си продуктови линии като TIGI Bed Head и TIGI Catwalk. TIGI Bed Head включва шампоан за коса, балсам, вакса, пяна, гел и всичко, за което се сетите, свързано с добрата грижа за косата и прическата.

Козметика за коса TIGI от серията Catwalk е широко използвана от коафьорите на модели по време на ревюта, заради изключително префесионалния изглед на създаваните прически. Каквото и да изберете от продуктите козметика за коса TIGI здравото и сексапилно излъчване са ви гарантирани!

Козметика на The Body Shop

Козметика на The Body Shop отговаря на изискванията на всички, които са обърнали поглед към натуралните продукти, натуралните храни и изобщо – към природосъобразния начин на живот. Скептиците, които не вярват във възможността за такъв стил на живот, е достатъчно само веднъж да опитат козметиката на The Body Shop и промяната им е гарантирана. Продуктите от различните серии козметика на The Body Shop са само натурални: те включват съставки от растения, минерали и други естествени вещества от целия свят. Обработката им също е съобразена със запазването на естествените свойства, така че да въздействат макисмално върхо здравето и естествената красота на тялото ви. А уханието на козметика The Body Shop е несравнимо: използването на всеки продукт е една малка аропматерапия за сетивата и духа ви.

Ако искате да поръчате и имате въпроси свържете се с нас чрез контактна форма или по телефон 0879849223.