Моливи за очи 24/7 на Urban Decay

#469257

Моливът за очи на Urban Decay, който ви предлагаме е наистина най-добрият, който някога сте използвали! И е награда, която наистина заслужавате, независимо дали имате специален повод за подарък или не! Дълготраен и водоустойчив, той може да направи очите ви сексапилни, бляскави и неузнаваеми 24 часа на ден, 7 дни в седмицата! Никога досега не сте притежавали толкова мек и искрящ молив за очи, който в същото време е абсолютно неподвластен на водата.

Изключителната формула, която е използвана за серията моливи за очи, е необичайна и абсолютно уникална: кадифено мекият молив има нежен, кремообразен вид, подходящ за смесване за около 30 секунди, след което изсъхва до оформяне на дълготрайно покритие, което повече не се променя! Подчертайте очната линия с намек за някакъв цвят или създайте пълноцветен ефект - изборът е ваш!

50% от състава на уникалната формула на молива за очи е заета от овлажняващи съставки. Благодарение на това усещането при нанасяне на молива е за невероятно меко докосване. Тази специфична особеност е предопределена основно от включените в състава на сместа масло от жожоба, масло от семки на памук и витамин Е.

А от невероятната палитра можете да изберете не само цвета, който най-много отива на очите и лицето ви, но и онзи, който съответства на настроението, на плановете ви за деня и тоалета ви.

Внимание: моливите се продават без опаковка, но са нови. Цветните моливи струват 25 лв/брой. Острилка - 10 лв.

Ако търсите определен цвят, изпратете запитване.По-късно можете да извадите стоката, ако поискате
25.00лв
Уникална цена за България
  • На Склад ако поръчате днес
  • Стоката е достъпна само по Интернет