Сенки за очи Naked на Urban Decay

#469980

Всички искат да изглеждат добре - и с дрехи, и без дрехи. Палитрата сенки за очи Naked на Urban Decay ще накара всеки да гледа само очите ви и всичко останало по вас няма да има никакво значение! Далеч от скучните нюанси на бежовото и всякакви близки до телесен цвят отсенки, палитрата Naked на Urban Decay съдържа 12 страхотни неутрални цвята и вече се предлага в 3 варианта:

  • Naked - култовата палитра на Urban Decay с преобладаващи бронзови нюанси.
  • Naked2 - палитра с по-студени нюанси, тауп.
  • Naked3 - палитра с преобладаващи розови нюанси.

Naked  - Bronze Neutrals

Голи (naked) може да изглеждате прекрасно, но палитрата сенки за очи на Naked е задължителна и тогава! Със сигурност ще подберете нужния ви цвят или ще създадете свой собствен, като смесвате някои от дванадесетте чудесни нюанса. Те варират от нежно шампанско до тъмен пясък и цвят на метално оръжие. Петте нови цвята носят екзотични имена като Darkhorse (тъмен кон), Virgin (девица) и Buck (конте). В сенките за очи са включени и набор от текстури - всичко от бляскаво до матово. Можете да експериментирате с подходящите за работното място неутрални цветове, с летните бронзови нюанси или със страстните опушени тонове. Палитрата идва със супер качествената четка за нанасяне Crease and Shadow Brush.

Кутията на сенките за очи е от кадифе в цвят на шоколад, с изписана със златно фолио име на марката: Naked. Само си представете очите на приятелките си в мига, в който извадите тази супер секси кутия! Палитрата е толкова тънка, че може да се побира в дамската чанта. При пътуване, или в дните, в които не ви се слага грим още от вкъщи, няма нищо по-лесно от това да пъхнете сенките за очи в чантата си и да ги използвате когато ви се прииска.

А възможностите са експерименти са огромни! Можете да изглеждате като невинно момиче през деня и да бъдете триумфираща кралица на нощта! Всеки един от цветовете е с дълбок пигмент, а мекотата на формулата позволява перфектно смесване. На всичкото отгоре сенките са дълготрайни и не се налага да поправяте грима си през час. Наличието на матирани и блестящи текстури прави грима с Naked подходящ и за млади момичета, и за по-зрели дами. Една палитра със сенки за очи, която си струва наистина всяка стотинка!

 Naked2  - Taupe Neutrals

Палитрата Naked2 на Urban Decay съдържа всичко, което ви е нужно за един прелестен поглед и изящен грим, било то през деня или на вечерно парти. Достатъчно малка, за да я държите в чантата си, тя ще ви даде увереност пред всяко внезапно събитие, възникнало в ежедневието ви. Палитрата Naked 2 съдържа 12 богати на пигмент сенки за очи в пастелни и сиво-бежови тонове. И нека посмее някой да каже, че пастелното е досадно! Необходимо е само малко фантазия, за да създадете с палитрата Naked 2 както драматичен опушен дим за вечерта, така и блестящ, за всяко лъскаво събитие. В комплекта е включена четка за нанасяне на сенките.
 

Naked3  - Rose Neutrals

Най-новата палитра на Urban Decay с розово-кафяви нюанси.

От 2014г. палитрите идват с нови опаковки, като на последната картинка. Всички продукти в сайта са оригинални.По-късно можете да извадите стоката, ако поискате
125.00лв
Уникална цена за България
  • На Склад ако поръчате днес
  • Стоката е достъпна само по Интернет