Масло за тяло с различни аромати на The Body Shop

#766410

Ето едно истинско удоволствие за кожата на всеки! Дали ще купите за себе си това масло за тяло на The Body Shop или ще го изберете за подарък на близък човек - резултатът ще е все един - радостни сетива и благодарно тяло. Това масло за тяло на Body shop е изключително интензивно, с невероятен аромат на току-що разрязани плодове... То се нанася изключително лесно благодарение на кремообразната си консистенция и бързо се абсорбира от повърхността на кожата ви. Дори само след едно намазване ще се убедите в невероятната овлажняваща способност на маслото за тяло на The Body Shop. Вашата кожа ще е хидратирана и здрава, тъй като маслото омекотява повърхностния слой на кожата и я предпазва от изсъхване.

Хидратиращия ефект на маслото за тяло на The Body Shop е гарантиран за 24 часа след всяко намазване! Втривайте го внимателно с леки масажиращи движения.

Основните компоненти са различни масла за дълбоко 24-часово хидратиране. Здравата кожа обича вашата ежедневна ласка с маслото за тяло на Body shop!

200 млПо-късно можете да извадите стоката, ако поискате
30.00лв
Уникална цена за България
  • Няма на Склад. Доставка до 3 седмици
  • Стоката е достъпна само по Интернет