Victoria's Secret Fantasies спрейове

#772194

Ето една обновена колекция на аромати Victoria's Secret Fantasies Fragrance Studio, създадена за всички любители на неповторимите преживявания и за истинските почитатели на марката. Тя е и за онези, които предпочитат да експериментират или да подчертават своята индивидуалност. Или и двете. Защото Victoria's Secret Fantasies Fragrance Studio позволява да смесвате ароматите: два или повече, както ви се хареса. Няма правила, само чисто забавление и женственост.

Аромати се подразделят на групи:

Fresh (свежи)

Потопете се в любовния разговор между свеж прасковен аромат и уханието на черешов цвят (Love Spell). Или се отдайте на мечтите си с дъх на морски бриз и разцъфнал божур (Dream), заедно с целувката на окъпана от дъжда фрезия и маргаритки (Aqua Kiss). Можете да се поглезите и с невероятната комбинация на орлови нокти и уханен жасмин (Secret Charm) . А ако ви се прииска последвайте влюбената фрезия и цветове на гуава, за да се скриете от света (Secret Escape).

Floral (флорални)

Отдайте се на чистата любов с невероятния тандем от аромат на памучен цвят и розова лилия (Sheer Love). Но не забравяйте, че с флирта на карамбола и бяла орхидея винаги можете да се почувствате и на седмото небе (Such A Flirt). Защото какво по-хубаво има от тоталната атракция, в съчетание с дъха на чери орхидея и лилия (Total Attraction). А ако дойде на ред романтиката, поглезете се с уханието на розови листенца и напечен от слънцето мускус (Romantic) минути преди целувката на нежна ванилия и листчетата на вълшебната гардения да ви остави без дъх (Kiss).

Fruity floral (плодово-флорални)

Истинското съблазняване започва в момента, в който ароматът на зряла слива се комбинира с нежността на разцъфнала фрезия (Pure Seduction). Защото любовта връхлита - в този случай с уханието на сочна мандарина и разцъфнала амбър роза (Rush), а после пристрастява - със свежестта на червен портокал и жаждата на дива орхидея (Love Addict). Защото всичко може да бъде съблазън, истинска и вдъхновяваща като нектар от манго с аромат на хибискус (Mango Temptation) или вълшебната смес на жасминов цвят и божествено манго (Rich Jasmine).

Warm (топли)

Една среща започва някак, но трябва да завърши със сгорещяване и страст, като тази на кокоса и ванилията (Coconut Passion) или на ябълката фуджи и ванилената орхидея (Passion Struck). Или може би като топлината на романтичната прегръдка между английски крем и роза амбър (Amber Romance). А може да ви привлече екзотиката на топла морска сол и ирис (Exotic). Но дали ще преживеете своята тръпка в комбинацията на ванилия и мускус (Vanilla Lace), с уханието на амбър и фрезия (Rich Amber) или деликатната чувственост на ванилия и ирис (Rich Vanilla), важно е да сте с точния човек, в точния момент, на точното място.

250 млПо-късно можете да извадите стоката, ако поискате
30.00лв
Уникална цена за България
  • На Склад ако поръчате днес
  • Стоката е достъпна само по Интернет