Anne Klein

Anne Klein предлага дамски обувки от едни от най-известните дизайнери на обувки в света. Ако искате да направите избор от наистина богата колекция на качествени обувки - Anne Klein е марката точно за вас. Тук имате възможността да избирате между различни размери, цветове и стилове обувки, направени сякаш точно за вашия крак.

А има ли нещо по-хубаво от изящен дамски крак обут в елегантна обувка? О, да – това е изящен дамски крак обут в обувка на Anne Klein! За ежедневието са изчистените, елегантни модели на Anne Klein с малка закачка – допълнителна каишка над фронта, малка катарама встрани или деликатно изрязване в областта на пръстите, които се комбинират със строгото облекло за офиса. Комбинация – трепач е секси боти на Anne Klein от велур с височина до глезена с ултра висок ток и мини рокля за вечерта. Ако обичате до обикаляте магазините и ви отиват джинси – обувките с нисък ток тип “пантофка” е предложението на Anne Klein за този случай.

Каквото обаче и да изберете от последната колекция на Anne Klein, със сигурност ще ви създаде самочувствие, а от него – до походката на газела и сексапила на пантера – има само една крачка. Направете я с Anne Klein!