Обувки Rockport - Модел Macelli
120.00лв
Мокасини Tommy Hilfiger - Модел Pavia
120.00лв
Мокасини Tommy Hilfiger - Windsor Модел
120.00лв
Маратонки Lonsdale - модел Fulham
66.00лв
 
Мъжки маратонки Lonsdale Camden
64.00лв
Мъжки маратонки Lonsdale Benn трицветни
64.00лв

Tommy Hilfiger

Марката е създадена от нюйоркския дизайнер Tommy Hilfiger през 1969г. През 1985г. тя се разпростира върху мъжкото облекло и аксесоари и оттогава Tommy Hilfiger е символ на елегантно облечения мъж.

Мощната дизайнерска философия на Tommy Hilfiger се разпростира не само върху облеклата, но и върху обувките от тази марка: да се добавят свежи, нови перспективи към традиционния за американците стайлинг. И наистина, обувките на Tommy Hilfiger се купуват от хора в целия свят, защото са прекрачили отдавна границите на традиционния имидж. В същото време те остават ненатрапчиво елегантни, далеч от крещящата провокативност на претендиращи за новаторство никому неизвестни модни линии.

Защото елегантният мъж, който предпочита марката Tommy Hilfiger, е преди всичко това – елегантен. Той не е нито папагал, нито палячо, но изглежда като току-що излязъл от витрината на бутик. Дали ще изберете традиционните рязани обувки с връзки за офиса или мокасините с олекотена подметка за шофиране, Tommy Hilfiger ще ви помогне да бъдете елегантен мъж. Искате да сте нетрадиционен? Изберете боти на Tommy Hilfiger от набук или еленска кожа в естествени кафяви тонове и ги комбинирайте с деним панталони. Обуйте светло бежови мокасини за следващата си вечерна разходка край плажа или неделно следобедно питие с приятели.

Искате да бъдете някъде инкогнито? Предупреждаваме ви: ако сте обут с моделите на Tommy Hilfiger, няма да останете незабелязан...